Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Zatara nära Syrianska

Imad Zatara är nära en fortsättning i Syrianska. Däremot lär drömvärvningen Abgar Barsom knappast bli av för de rödgula.

Annons

Precis som grannen Assyriska hade Syrianska sin första samling för säsongen under måndagen. Spelarna behövde dock inte byta om till träningskläder utan det handlade mest om att bekanta sig med varandra. Bland andra estländarna Martin Vunk och Tönis Vanna fanns på plats, liksom de senaste nyförvärven Obi Etie från Väsby och Anders Bååth-Sjöblom från BP.

– Jag är jättenöjd med våra nyförvärv och den trupp vi har. Just nu lägger vi mest krut på en klassforward, en sådan ska vi ha, berättade tränaren Özcan Melkemichel.

Det har ryktats om att spelare som David Durmaz och Abgar Barsom skulle kunna vara aktuella för Syrianska. Men Melkemichel konstaterar att det är värvningar som knappast blir av. Mittbacken Haris Skenderovic verkar också lämna klubben, som det ser ut just nu. Däremot talar mycket för att den kreative yttern, Imad Zatara, förlänger kontraktet.

– Det är nära med Zatara. Jag hoppas att vi löser detta, konstaterade Melkemichel.

Syrianska har också plockat upp tre spelare från juniorlaget: innermittfältaren Filip Ibrahim, försvarsspelaren Daniel Danho samt målvakten Aday Sleyman, kusin till Suleyman ”Sulan” Sleyman.

Annons