Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

William Nylander på omslaget till populära TV-spelet: "Lite av en barndomsdröm"

Den tidigare SSK-spelaren William Nylander kommer att pryda det svenska omslaget för TV-spelet NHL 19, enligt ett pressmeddelande.
“Det är en ära att få vara på omslaget för svenska versionen av NHL 19, det är lite av en barndomsdröm som jag haft sedan jag varit liten.” säger William Nylander i pressmeddelandet.

Han är bara 22 år gammal men redan en etablerad NHL-stjärna. Nu belönas William Nylander på ett lite annorlunda, om än prestigefullt vis. Han kommer att vara på omslaget för den svenska versionen av NHL 19. Han gör därmed spelare som P K. Subban, Wayne Gretzky och Patrik Laine sällskap då de också fått en plats på spelets omslag runt om i världen.

“Vi har haft många svenska omslagsspelare på NHL-omslagen genom åren, och det är ett nöje att åter kunna presentera spelet på den svenska marknaden med en blågul spelare efter en tids uppehåll” säger EA SPORTS Nordic Marketing & Communications Manager Nicklas Mether i pressmeddelandet.