Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wiktoria på scen när det blir dubbelt firande i Nykvarn – LT på plats den 6 juni: "Självklart med"

Det blir dubbelt firande i vanlig ordning den 6 juni i Nykvarn. Nationaldagen och Nykvarnsdagen samtidigt gör att det blir en heldag för kommunens invånare. På scenen står bland andra Wiktoria. Passa även på att träffa LT som finns på plats.

– Vi är självklart med i år också och står på samma plats som vanligt. Vi delar ut karusellbiljetter, har en enkel frågesport där biobiljetter står på spel och tar förstås gärna emot tips om allt mellan himmel och jord, säger LT:s Nykvarnsreporter Mathias Jonsson.

Wiktoria, Södertäljeartisten Johan Boding, Cecilia Johansson och Mojje uppträder.

I övrigt kan du prova på bågskytte med Nykvarns Bågskytteklubb, titta på modellflyg med Södertälje Modelflygsklubb och testa speedshooting hos New Mill Indians SK.

Det blir även – bland mycket annat – ponnyridning och så får minstingarna prova på att sitta i en polisbil eller i en brandbil eller både och.

Det blir en massa skoj, helt enkelt.

Firandet inleds klockan 12.