Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Waltin väntar på besked från Weigels agent

Två till spelare klara under fredagen. Nu väntar bara Mats Waltin på besked från Fredric Weigel.

I början av veckan beklagade sig tränaren Mats Waltin att det gick för långsamt att få ordning på truppen. Men de senaste två dagarna har det tagit fart ordentligt. Under dagen har nyförvärvet William Kaijser skrivit på och det blev klart att Sebastian Höglund blir kvar.

–Ja, jag är jätteglad. Det börjar kännas riktigt bra, säger Mats Waltin.

Av de spelare han ville ha kvar ur säsongens trupp är det bara Fredric Weigel som inte är riktigt klar.

- Jag väntar på besked från hans agent. Jag hade hoppats på ett fredagslugn att alla var säkrade. Jag har goda förhoppningar att det löser sig innan dagen är slut, sade Mats Waltin vid 16-tiden.

När det fortfarande vid 18.30-tiden inte kommit något besked ser det ut som om inget mer händer under fredagen.

I backen William Kaijser, 21, ser Mats Waltin ett riktigt intressant framtidslöfte.

– Han är skridskoskicklig och har ett bra skott. En modern back med stor rörlighet som kan få en stor skjuts i karriären hos hos, säger Mats Waltin.

William kommer närmast från Karlskoga dit han var utlånad från Arboga. Han har Danderyd som moderklubb men spelade juniorishockey i Luleå under tre säsonger. Kontraktet är skrivet på ett plus ett år.

Forwarden Sebastian Höglund klev fram ordentligt i slutet av säsongen.

– Ja, han var en i gänget jag ville ha kvar. Jag har hoppats på det och till och med utgått ifrån det, säger Mats Waltin.