Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Waltin om try out-läget: "Jag har en klar bild"

Framtiden är oklar för Marcus Lissäng, Björn Jonason och Måns Lindbäck. SSK-tränaren Mats Waltin tycker att kvällens match mot AIK blir en bra chans för dem att visa upp sig.

Kvällens match blir som sagt extra viktig för try out-trion. Något som Mats Waltin understryker för LT.

– Jag vill påstå att den är viktig för alla. Sedan är de i en speciell situation som try out-spelare, och de villkoren är alla på det klara över. Det är inga konstig-heter. Nu är det ett bra läge för dem att gå ut och visa upp sig, säger Waltin.

Det är efter kvällens match mot AIK som han sedan tar det vidare och kommer att meddela sitt beslut.

– Vi summerar efter matchen. Sedan är de med och tränar dagen efter matchen (torsdag), och sedan efter den träningen tar vi det vidare. Då ger jag besked.

Vilket håll det lutar åt eller om någon eller ingen är aktuell för att SSK-kontrakt vill han inte prata om.

– Det finns det ingen anledningen att spekulera i utan nu är de här på en try out-period fram till ett visst datum. Sen summerar vi.

Men utan att avslöja något säger Waltin att han fått en bra bild över situationen och är nöjd med det han sett.

– Jag måste säga att jag har fått en klar bild över situationen med dem, så det känns bra. Jag är nöjd med svaren jag fått, avslutar Mats Waltin.

LT-Play: Try out-spelaren: "Det är den viktigaste matchen i karriären"