Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Waltin: "Det är den här gruppen som ska gå för det"

Torsdagens två nyförvärv i backarna Michael Schumacher och Simon Karlsson kan bli SSK:s sista inför säsongen.– Det är den här gruppen som gå för det, säger Mats Waltin.

SSK-supportrarna har länge gått i väntan på två sista nyförvärv – en back och en forward.

Det är också den premissen SSK:s sportchef och huvudtränare Mats Waltin arbetat efter under de senaste veckorna.

– Jag har nämnt en back och en forward, men helt utifrån de förutsättningar som vi har och de förutsättningar som finns på marknaden – det sammantaget gör nu att det verkligen känns som att det är den här gruppen som ska gå för det, säger Mats Waltin efter torsdagens träningspass.

Tidigare under torsdagen skrev backarna Michael Schumacher och Simon Karlsson kontrakt med klubben. Och nu verkar SSK-butiken vara stängd.

– Du får tolka det hur du vill, men någonstans känns det som att nu har vi fått ihop en grupp som tillsammans ska se till att vi på ett så bra sätt som möjligt kan utvecklas tillsammans och därmed kan kliva in i säsongen på ett bra sätt.

Du tycker inte att det finns luckor i dagens forwardsuppsättning?

– Jag tycker inte det, nej, säger Mats Waltin.