Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vill gärna uppleva ett slutspel"

Robert Carlsson har gjort 14 säsonger i SSK:s a-lag. Det blir minst två till. 32-åringen och SSK är överens om en fortsättning.

Carlssons kontrakt gäller för de två kommande säsongerna. Det finns även möjlighet till förlängning ytterligare en säsong om båda parter skulle önska.

– Det känns skoj. Jag har inte skrivit på kontraktet ännu, men jag och Stefan Jonsson (SSK:s klubbdirektör) har snackat på telefon. Det räcker så, vi vet var vi har varandra, berättar Robban som är på skidsemester tillsammans med sju lagkamrater.

Du har varit här ett bra tag nu.

– Jag vet, och det har väl känts som det är nu eller aldrig jag ska lämna. Men jag har kommit fram till att jag vill fortsätta lira för SSK. Jag skulle väldigt gärna vilja uppleva ett slutspel till med klubben, det har ju bara blivit ett (lockout-säsongen 04/05) tidigare.

Robert Carlsson har sin poängmässigt bästa säsong i elitserien bakom sig. Han medverkade i samtliga 55 grundseriematcher och producerade 23 poäng (13 mål och 10 assist). Mestadels spelade han ytterforward i en kedja med centern Petri Pakaslahti och Linus Klasen på den andra flanken.

– Det är ingen hemlighet att jag trivs bäst som ytterforward. Men visst kan jag spela center också om tränarna tycker att jag behövs där, säger Robban.

Läs hela artikeln i fredagens LT.