Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi accepterar inte det här

Det började med att vi hade cirka tio minuter kvar av vår mattelektion och vi fick spela kunskapsspel på en sida på nätet, elevspel.se. Vi spelade ett svenskaspel som hette ordjakt, där man ska hitta ord för att få poäng och vinna. Efter att vi hade spelat en stund märkte vi att man kunde skriva n-ordet och få poäng för det!

Anmäl text- och faktafel

Vi blev alla chockade och sa till vår lärare direkt.

Vi gick sedan till skolans rektor precis efter det, hon sa att det var bra att vi kom och berättade. Vi kom också på att vi hade sett n-ordet i en ordbok tidigare i skolan och det är verkligen inte okej.

Vi hämtade alla ordböckerna och läste igenom dem. Vi hade 13 ordböcker och det var bara 3 böcker av de 13 som inte hade n-ordet i sig! Efter att vi upptäckt det bestämde rektorn att alla ordböcker skulle bytas ut.

Vi accepterar inte det här, det är inte okej. Alla är lika mycket värda och ska inte bli kränkta för var de kommer ifrån.

Oscar och Klara

båda 11 år från Södertälje

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare