Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vem är chefen som har ett eget hotell?

Det har öppnat ett nytt hotell i staden. Eller ...? Flera har hört av sig till LT och undrat över skylten ”Chefens hotell” på Stockholmsvägen. Den förmodade ”chefen” vill dock inte ge mycket svar.

Dörren som leder till ”Chefens hotell” är stängd och låst. Det finns ingen information om hur man kan komma i kontakt med hotellet på nätet. En sökning visar att det är ett aktiebolag som grundades förra året och att en av ledamöterna, Besim Varli, har flera företag. Han går dock inte att nå på något av alla listade telefonnummer. På det som står under hans namn på hotellets adress svarar en man som säger att han inte är Besim och lägger på luren. På cafét som ligger på samma adress som ett av hans företag svarar anställda dels att han ska ringa upp om han vill, dels att han inte jobbar där.

Bygglovet som beviljades för ett år sedan visar att källarplanet byggs om till ett motell med nio rum. Kontaktpersonen för bygglovet kan inte svara på hur det går då han bara var konsult under projekteringen.

Tillslut får LT tag i Besim Varli som meddelar att han kan återkomma för att svara på frågor när allt är klart.

När är det klart?

– Om några veckor.

Får jag bara fråga vem chefen är?

– Det får du fråga då, säger Besim Varli.