Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför lyxrenoveras inte andra områden?

Tack, Juan Copovi-Mena, vd i Telge bostäder, för ditt svar. Självklart betalar hyresgästen eventuella tillval och för grundstandarden – vad som nu ingår i grundstandarden skulle vara intressant att veta.

Men det var inte det jag vände mig emot. Jag reagerar på att man inte gjort detta på hus byggda på 1950-talet – långt före Fornbacken. Husen från 1950-talet har Telge bostäder på billigaste mån renoverat medan man i Fornbacken gjort lyxrenovering/modernisering utöver det vanliga.

Många av de äldre husen har inte moderniserats, utan man har gjort sporadiska eventuella renoveringar så billigt som möjligt när det gäller målning, tapetsering , golv, köket med mera. 

Då kan man undra varför inte detta gjorts i Fornbacken också? Varför inte erbjuda alla denna service då man ändå får betala kalaset via hyran? 

TB-boende

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare