Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Varberg kommer att parkera bussen”

Syrianskas tränare Bosko Orovic räknar med att hans lag får möta ett defensivt spelande Varberg på söndag.

Syrianska har haft svårt att göra mål i inledningen av superettan och lättare blir det inte av att motståndarlagen satsar på en tät defensiv och tillbakadraget spel. Det var vad Syrianska ställdes mot hemma mot Degerfors och samma sak lär det bli mot Varberg på söndag, tror Bosko Orovic.

– Till 99,9 procents sannolikhet kommer Varberg komma hit och parkera bussen. Det är inte lätt att göra mål då, säger Syrianskatränaren.

– Det är så det kommer bli rätt ofta här hemma för oss, det är bara att inse. Det är väldigt tråkigt, men det är upp till oss att lösa det och skapa målchanser. Mot Degerfors skapade vi många och borde ha gjort fyra-fem mål, men gjorde inte det och då få vi skylla oss själva, säger Bosko Orovic.

– En nyckel blir att göra första målet, men det gjorde vi mot Degerfors och det hjälpte inte ändå. Man kan ju tänka sig att om motståndarna hamnar i underläge så börjar de gå framåt för att de vill kvittera, men Degerfors gjorde inte det. Vi skulle kanske ha stått och bollat bollen mellan mittbackarna men då hade väl publiken dött av tristess, säger Bosko.