Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vår stad förtjänar en saklig debatt

Jag skrev för ett tag sedan en debattartikel om Södertäljes utveckling. Det är många som uttalat sin uppskattning för denna.

Anmäl text- och faktafel

Sedan kom det en replik från Erik Werner. I stället för att bemöta och debattera vad jag skrivit är hans artikel full av självberöm varvat med osakliga, ogrundade och osanna påståenden om min person.

Sakfrågor lyser med sin frånvaro. Erik Werner ordar vitt och brett om drömmar och visioner men någon saklighet kan man inte hitta, det är mest flum.

Vad sedan gäller miljö, kan den inte bara förstöras genom rivning som Erik Werner tycks tro, utan även genom att uppföra byggnader som totalt dödar den miljö som stadens fäder vårdat.

Det är tråkigt när debatten i LT inte handlar om just sakfrågor utan om smutskastning av personer som försöker föra en seriös debatt.

För övrigt rekommenderar jag Erik Werner att läsa Markus Uvells ledarartikel ”Framtiden finns i Trosa, inte på Södermalm” i Göteborgs-Posten.

Erik Stenborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare