Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Väntad förlust för Södertelge

SVBK–Linköping 0–3. Det resultatet var det inget högt odds på.

Annons

Södertelge Volley kom till spel utan stjärnan Linus Tholse som hade en avtalad beachvolleybollturnering i Göteborg.

Det försvårade SVBK:s setvinstmöjligheter men gladde Hampus Randén som fick kliva in i stället för Tholse. Första hela matchen på väldigt länge för Randén.

– Det kändes bra. Det är bara att kämpa på. Men det är klart att det kändes skönt att få spela, säger 23-åringen till LT-sporten.

Hampus var poängbäst i SVBK med 13 och var också bäste hemmaspelare möjligen ihop med Jocke Williams-Larsson, som fick pris som matchens bäste spelare.

– Helt okej, det var väl ingen supermatch.

SVBK var aldrig utklassat i något set och hade till och med ledningen vid ett par tillfällen. Som mest med 9–5 i det tredje setet. Men sedan rasade laget ihop som så många gånger förr den här säsongen. 9–5 blev 9–10.

– Dom får ju många bollar i rad, sedan får de en serveserie där vi tappar mycket mottag. Och då blir det svårt, för då för de serva igen och vi kommer inte in i det, menar Randén.

SVBK har haft svårt att koppla grepp i seten.

– Det är många faktorer, mottagningen måste stämma och sedan passet och sedan anfallet.

Närmast väntar en ny elefant för SVBK – Falkenberg.