Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Välj in Åström i kommundelsnämnden

Jag har med intresse tagit del av debatten i LT mellan Michael
Hermanssson, ordförande i Järna SK ishockey/ringette, och Pontus Åström (S), också han boende i Järna.

Eftersom det synes vara så, att båda dessa herrar strävar efter att Järna SK ges möjligheter att utvecklas, borde Michael och Pontus träffas över en kopp kaffe, varför inte på Lilla Maräng, och mellan fyra ögon diskutera vad man gemensamt kan göra och vad respektive specifikt kan bidra med.

För jag förutsätter att Åström tackar ja till Hermanssons invit i LT den 17 mars.

Problemet för Åström kan kanske vara att han släppt på den politiska förankringen i Järna, på så sätt att han varken sitter med i Järna kommundelsnämnd eller i styrelsen för Järnas socialdemokratiska förening.

Min uppmaning till dig, Pontus Åström, är därför att du tar plats i presidiet i Järna kommundelsnämnd, helst som ordförande, och därmed också som gruppledare för socialdemokraterna i nämnden.

I den positionen har du större möjligheter att verka för inte bara en utveckling av Järna Sportklubbs verksamhet, utan också verksamheten vid Järna ridklubb. Jag tror också att det är enda sättet att på nytt upprätta ett förtroende för Järna kommundelsnämnd hos

Järnaborna.

Järnasosse

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel