Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vägpirater sågs vid Södertälje Syd

Med ett plakat där de bad om hjälp försökte vägpiraterna stoppa andra bilister. Denna gång vid påfarten till Södertälje Syd. Polisen varnar allmänheten – Stanna inte!

Annons

En mörkgrå personbil försökte stoppa andra trafikanter med hjälp av ett plakat där det stod att bäraren behöver hjälp. Detta på tisdagseftermiddag klockan 17.00. Plats: påfarten till Södertälje Syd i norrgående körriktning. Två minuter senare var polisen på plats, men då hade de försvunnit.

- Det verkar vara vägpirater som via bedrägeri lurar folk att stanna. Ofta har de försvunnit när vi kommer fram. Det är rena katt- och råtta-lek. Vår rekommendation till folk är att aldrig stanna. Bättre då att kontakta polis som kan hjälpa de nödställda på plats, säger Albin Näverberg, informatör vid polisens länskommunikationscentral, LKC:

- Man får ju egentligen inte stanna på motorvägen om man inte själv har något fel på bilen.