Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vädjar om hjälp i Valborgsfirandet – hyllas av många men ingen ställde upp

Järna pop up hyllas av många men när de vädjade om hjälp för att få ihop Valborg ordentligt var det ingen som ställde upp.
– Det delades lite på Facebook men ingen hörde av sig, säger Malin Haraldsson på Järna Pop up.

Järna pop up kommer att dela ut popcorn till ungdomar på kvällens valborgsfirande vid Järna IP på måndagen. Minst tio kartonger uppskattar Malin Haraldsson som är en av de fyra vuxna som kommer vara med från klockan 20 och så länge det behövs på kvällen. Men de hade behövt hjälp av fler vuxna.

– Normalt skulle man kanske kunna vara bara två, men inte på Valborg med så mycket ungdomar ute, säger Haraldsson.

På Valborgseftermiddagen vädjade gruppen på Facebook om hjälp av fler vuxna. Inlägget fick respons, men ingen vuxen hörde av sig för att erbjuda hjälp. Malin Haraldsson tar ändå bemödandet med ro, det är normalt att det är glest med frivilliga.

– En kväll som den här finns det chans att träffa ungdomar som vi inte har mött förut. Det hade varit fint att vara fler så några hinner poppa och dela ut popcorn och några prata med ungdomarna, säger Haraldsson.