Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad är det som händer med Assyriska?

Anmäl text- och faktafel

Jag fattar ej hur Assyriska inte har någon vinst på 15 matcher. Vad är det som pågår? Är detta ett stort skämt mot oss trogna Assyriska-fans?

Hur är det möjligt att inte kunna vinna någon match på fyra månader?

Jag har troget sedan 2003 tillsammans med min brorson gått på alla hemmamatcher – och även sponsrat vårt lag ekonomiskt med ett par tusenlappar varje år i 15 år nu. Men även en trogen supporter kan få nog.

Vi visste hur division ett funkar på alla sätt då vi haft ett år på oss i serien. Vi skulle ligga i toppen och kriga, men är nu på nedflyttningsplats. Trots det lag vi byggde och allt som vi fans blev lovade.

Sommaruppehållet kom perfekt. Fyra veckor för att träna, prata och vända detta elände. Och man uppgav till LT-sporten att man har god stämning i laget och tränat extra hårt. Men vad händer?

Sex matcher på höstsäsongen utan vinst. I stället en oavgjord och fem nya förluster. Hemmamatcher, där jag suttit med min brorson, och trott på ett gyllene läge att äntligen vinna någon match. Men nej.

Jag tycker ärligt talat att alla som jobbar med laget är skyldiga oss trogna fans en riktigt djup ursäkt.

Det är nu med stor sorg jag från och med nu, efter 15 år, slutar att gå på fler av våra matcher – detsamma gäller den årliga ekonomiska sponsringen.

Ärligt, det var ett svårt beslut. Men efter att ha funderat långt och länge har jag bestämt mig. Det betyder inte att jag ej kommer att heja på laget. Och jag är mer än 100 procent säker på att Assyriska kommer klara detta och spela kvar i samma liga nästa säsong trots tabelläget. Det finns flera sämre lag.

Jag tycker ärligt talat att alla som jobbar med laget är skyldiga oss trogna fans en riktigt djup ursäkt. Laget har djupt sårat oss som troget gått på matcherna och varit sponsorer.

Men någon gång får det vara nog – och nu är det nog.

Alltid en AFF-fan – men från längre håll nu

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare