Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Usch för Telge bostäder

Jag har köat i fyra år drygt och kontaktade Telge bostäder om jag kunde ge min kötid till min son, eller om han kunde vara medsökande med mig och på så vis fortare få en bostad.

Fick till svar att det skulle gå bra! Jag fick en bostad och skulle skriva mig på adressen. Sonen skulle bo där, jag skulle bo där när jag hälsade på honom, eftersom jag jobbar i Västerbotten.

Men. Jane på TB såg tydligen till att vi inte fick bostaden, Behiye som lovat oss hade visst gjort fel.

Här hade kommunen chansen att få två skattebetalare, en skötsam ung man hade fått en bostad, de som hade bostaden skulle slippa dubbla hyror, men nej, det gick inte vägen. Känner oss besvikna på falska ingivelser och brutna löften. Troligen hade väl uthyraren någon bekant som hellre skulle få bostaden.

Sonen har bara några veckors kötid så han platsar ”inte ens i Hovsjö”. Hur ska ungdomarna få förtroende för myndigheter när de inte ges en chans. Han har fast arbete men snart ingenstans att bo.

Besviken pappa

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel