Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Syrianska värvar japansk wingback från Europa League-lag

Syrianska förstärker truppen inför hösten.
Enligt fotbolltransfers.com är den japanske wingbacken Kaoru Tanimoto klar för klubben.
– Syrianska är ett bra skyltfönster inom svensk fotboll, säger agenten André Filipe Jenaro till sajten.

Syrianska gör vad de kan för att hänga på i toppen av division 1 efter att de under våren bytt tränare två gånger, där Zvezdan Milosevic var den senaste tränaren att lämna då han tackat ja till ett uppdrag i Saudiarabien.

Men nu ansluter en ny spelare till truppen inför hösten.

Enligt uppgifter till fotbolltransfers.com har Syrianska gjort klart med den 20-årige wingbacken Kaoru Tanimoto som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen.

Tanimoto kommer närmast från Rudar Pljevlja i Montenegro, en klubb som under torsdagen föll med 0–3 mot Partizan Belgrad i den första kvalomgången av Europa League, men fick i början av juli lämna klubben.

– Syrianska är ett bra skyltfönster inom svensk fotboll. Det är en klubb som fightas för att gå upp till Superettan och det är viktigt för Tanimoto att få speltid, och få möjlighet att visa upp sina kvalitéer, säger agenten till Fotbolltransfers.com.