Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Upp till kamp – mot myggen

Tisdagskvällens utomhusbio i Hovsjö förstördes av myggen. Nu tar Socialdemokraterna upp kampen – och bjuder på gratis myggmedel vid kommande filmvisningar.

Annons

På tisdagskvällen visades det utomhusbio i Hovsjö. En i raden av utomhusfilmvisningar i veckan. Men en stor och aggressiv myggsvärm förstörde filmupplevelsen för många.

– De 150 södertäljebor som såg filmen Farsan på utomhusbion i Hovsjö i går plågades mycket av myggen. Det var riktigt svårt att koncentrera sig på filmen då vi var tvungna att jaga mygg. Det är en riktig mygginvasion i Södertälje i år, säger kommunstyrelsens ordförande Andes Lago (S) i ett pressmeddelande.

Nu tar Lago och socialdemokraterna tag i problemet. Under onsdagskvällens visning av Sherlock Holmes i Fornhöjden kommer partiet att dela ut gratis myggmedel.

– Frågan är varför Alliansregeringen inte gör något, eller kommit med något utspel än. De uttalar ju sig om allt för närvarande, men oss i Södertälje bryr de sig som vanligt inte om, säger Anders Lago i pressmeddelandet.

Annons