Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ungdomar på motorcross körde vilt i området – polisen: Verkar vara ett återkommande problem"

Under söndagskvällen kom ett flertal samtal in till polisen att ett antal ungdomar på motorcross körde omkring vid Bodastigen i Södertälje.

Enligt uppgifter från polisen fick de under söndagskvällen in ett flertal samtal om att ungdomarna körde i hög hastighet i området.

– Det verkar vara ett gäng ungdomar i 15-årsåldern som kört runt fastigheten och på innergården i hög hastighet utan att visa någon respekt för andra personer eller de barn som lekte, säger Christian Tollan, RLC-befäl hos polisen.

Polisen kunde dock under kvällen inte åka till platsen, på grund av att det inte fanns några lediga resurser för tillfället. Men det ska enligt uppgifter varit tyst i området senare under kvällen.

Polisen berättar att om problemet fortsätter och fler klagomål kommer in, så kan det tas beslut om att ha en riktad insats i området.

Ingen person ska ha kommit till skada.