Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uddamålsförlust för Nykvarn Ungdom mot Ledberg

Nykvarn Ungdom fick till slut se sig besegrat av Ledberg i matchen i Björkestahallen på lördagen. Matchen i division 1 mellersta Svealand i innebandy slutade 5–6 (1-1, 0-3, 4-2).

– Resultatet är helt rättvist om viman ser till hela matchen. Jag tycker att vi hade bra koll i första perioden men Ledberg fick ett lite turligt mål och perioden slutade 1–1. I andra perioden tog Ledberg över allt och vi hängde inte riktigt med och de ledde rättvist med 4–1 efter två perioder. 3. 48 in i tredje perioden drog vi på oss en onödig utvisning som de utnyttjade och satte 5 –1. Efter det tog vi ut målvakten och spelade sex mot fem i elva minuter och lyckas nästan komma ikapp. Men tyvärr slutar matchen 5–6. Bäst hos var målskyttarna Liam Arvidsson, Viktor Wahlgren och Kevin Rigogiannis, kommenterade Nykvarn Ungdoms tränare Sebastian Wahlgren.

Nykvarn Ungdoms mål gjordes av Liam Arvidsson 3, Viktor Wahlgren och Kevin Rigogiannis.

I tabellen innebär det här att Ledberg nu ligger på tredje plats. Nykvarn Ungdom leder fortfarande serien, tre poäng före Värmdö.

Nästa motstånd för Nykvarn Ungdom är Älvsjö. Lagen möts söndag 10 februari 17.00 i Västertorpshallen.