Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tyck till om kommunens lekplatser

Kommunen inventerar sina lekplatser och vill gärna att allmänheten hör av sig med åsikter för att riktlinjerna för lekplatserna ska bli så bra som möjligt.

– Vi gör en översyn på alla lekplatser under året och vill gärna ha input om vad som saknas, eller vad barnen tycker är roligt att leka med. Det kan till exempel vara bra buskage för exempelvis kojor som barnen gärna vill ha kvar, vilket är viktigt för oss att veta, säger Anna-Karin Hughes Cambry, landskapsarkitekt på Södertälje kommun.

Det kan vara aktuellt med nya lekplatser, till exempel i Glasberga, även andra platser där de boende har långt till en lekplats, kan få en ny lekplats. Vi söker efter möjliga platser på kommunal mark.

– Vi vill hålla en god kvalitet på våra lekplatser och de ska också ligga bra strategiskt placerade från boendet, säger Hughes Cambry

Kommunen uppmanar alla med åsikter om Södertäljes kommunala lekplatser att mejla till [email protected]