Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två nya mål av Ishak – håller i landslagsformen

Mikael Ishak gjorde två nya mål för sitt Randers på söndagen.

Annons

Den forne Assyriskaanfallaren Mikael Ishak håller i landslagsformen. På söndagen svarade han för två nya mål - och en assist - när hans Randers träningsmatchade mot georgiska Lokomotiv Tbilisi på träningslägret i spanska San Pedro del Pinatar under det danska ligauppehållet.

– Det var en bra match, och jag fick göra två fina mål, speciellt 2-0-målet var fint då vi kombinerade oss igenom deras försvar med bollen på marken, säger Ishak till Randers hemsida.

– Det var också skönt att få göra en assist till Polles 3-0-mål, så totalt sett gav det här massor av självförtroende till matchen mot Sönderjylland om två veckor, säger anfallaren som hann med allt det där i första halvleken sedan vilade han.

Den danska ligan har uppehåll mellan den 7 december och den 26 februari. Randers ligger sexa men Mikael Ishak tror att laget kan klättra och att han fortsätter vara en del av lagets framgångar.

– Vi har spelat bra här nere, och jag är väldigt nöjd med att man som anfallare är involverad i det uppbyggande spel som vi har i Randers. Det är underbart att man får så många beröringar med bollen och jag hade gärna spelat hela matchen, säger Ishak.