Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två nya mål av Ishak – håller i landslagsformen

Mikael Ishak gjorde två nya mål för sitt Randers på söndagen.

Annons

Den forne Assyriskaanfallaren Mikael Ishak håller i landslagsformen. På söndagen svarade han för två nya mål - och en assist - när hans Randers träningsmatchade mot georgiska Lokomotiv Tbilisi på träningslägret i spanska San Pedro del Pinatar under det danska ligauppehållet.

– Det var en bra match, och jag fick göra två fina mål, speciellt 2-0-målet var fint då vi kombinerade oss igenom deras försvar med bollen på marken, säger Ishak till Randers hemsida.

– Det var också skönt att få göra en assist till Polles 3-0-mål, så totalt sett gav det här massor av självförtroende till matchen mot Sönderjylland om två veckor, säger anfallaren som hann med allt det där i första halvleken sedan vilade han.

Den danska ligan har uppehåll mellan den 7 december och den 26 februari. Randers ligger sexa men Mikael Ishak tror att laget kan klättra och att han fortsätter vara en del av lagets framgångar.

– Vi har spelat bra här nere, och jag är väldigt nöjd med att man som anfallare är involverad i det uppbyggande spel som vi har i Randers. Det är underbart att man får så många beröringar med bollen och jag hade gärna spelat hela matchen, säger Ishak.