Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två dog i olyckan på E4 vid Hölö – anhöriga är underrättade

Tidigt på fredagsmorgonen inträffade en allvarlig trafikolycka på E4 vid trafikplats Hölö.

Annons

Två bilar och tre personer var inblandade i olyckan som inträffade i norrgående riktning, mot Stockholm. Polis, ambulans och räddningstjänst fick larm om olyckan strax efter klockan 05.30.

Olyckan var kraftig och två personer slungades ur bilarna och låg på marken när räddningspersonalen kom fram. Polisen berättade kort efter olyckan att flera personer hade fått livshotande skador.

Vid 10.30 på förmiddagen bekräftade polisen att två personer avlidit i samband med olyckan. Deras anhöriga hade underrättats under förmiddagen.

– Det är en man och en kvinna, båda födda på 1970-talet, som har avlidit i olyckan, säger Anna Westberg, pressinformatör vid polisens ledningscentral.

Den tredje personen, en kvinna född på 1980-talet, fördes med ambulanshelikopter till sjukhus efter olyckan. Hon vårdades under fredagen för livshotande skador.