Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två bilar i krock i Södertälje – vägen stängdes av

På torsdagseftermiddagen krockade två personbilar på Ängsgatan i Södertälje. Ingen av personerna som befann sig i bilarna ska blivit skadade eller behövt uppsöka vård. Vägen stängdes av en stund under räddningsarbetet. "Det var lite stökigt ett tag", säger Andreas Linder vid räddningstjänsten.

Enligt larmet till räddningstjänsten som kom vid 17.34 skulle det handla om en frontalkrock mellan två bilar. När räddningstjänsten kom fram till platsen kunde man konstatera att två bilar kolliderat, utan att någon skadat sig.

– Vi fick in det som att två bilar frontalkrockat inledningsvis. När vi kom fram såg vi att två personbilar krockat men att det inte verkade så allvarligt. Det verkar inte ha varit särskilt höga hastigheter, säger Andreas Linder, operativ chef vid räddningstjänsten.

I de två bilarna fanns fyra respektive två personer. Ingen av dem ska ha fått några allvarliga skador, men enligt polisen åkte en person till sjukhus för kontroll.

Räddningstjänsten var tvungen att stänga av vägen under en stund när räddnings- och saneringsarbetet genomfördes.

– Det var lite stökigt ett tag. Vi stängde av vägen en stund när vi kom fram men kunde öppna vägen igen relativt omgående. En av bilarna kunde åka därifrån på egen hand och den andra flyttades till sidan av vägen, säger Andreas Linder.

Observera att olycksplatsens läge baseras på preliminära uppgifter.