Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Syrianska gästar Eskilstuna – se matchen på LT

Efter fyra raka segrar fick Syrianska nöja sig med kryss borta mot Motala under onsdagskvällen. På söndag kan dock laget studsa tillbaka snabbt då Eskilstuna City står för motståndet på bortaplan. Matchen sänds på LT.

Syrianska vill upp till ettan – och laget har onekligen fått en smakstart på division 2-säsongen. Visserligen stod de för första poängtappet senast mot Motala på bortaplan (0–0) men dessförinnan hade Södertäljeklubben radat upp fyra raka segrar och är därmed serieledare ihop med Nyköping som slog Syrianskas lokalkonkurrent United med 3–2 under onsdagen.

På söndag har Syrianska chansen att fortsätta ånga på i toppen av södra Svealand-serien då Eskilstuna City väntar på bortaplan, samma City som Syrianska besegrade på hemmaplan med 5–1 förra helgen. Matchen kickar igång 16.00 och sänds på LT.

Sändningen kan du hitta här!

Som plusprenumerant kan du se den på LT.se och i LT-appen, på din dator, surfplatta eller i mobilen.