Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tumult i butik i Ronna när personal försökte stoppa snattare

Vid 13-tiden på lördagen försökte butikspersonal stoppa två misstänkta tjuvar. Det slutade i handgemäng, misshandel och en gripen.

Personalen i butiken på Utmarksvägen i Ronna såg hur de två personerna stoppade på sig varor och sedan var på väg ett lämna butiken utan att betala för sakerna.

– När personal försökte ta tillbaka varorna uppstod det handgemäng, säger Anna Westerberg, presstalesperson vid polisen.

De två misstänkta tjuvarna lyckades springa iväg och butikspersonalen larmade polisen. Kort efteråt kunde polisen gripa en av de misstänkta tjuvarna i närheten. Den personen, och personen som kom undan, är nu misstänkt för brottet ”rån i motvärnsfallet.”

– En anmälan om misshandel har också upprättats i samband med händelsen men det framgår inte vem som har anmält vem, säger Anna Westerberg.