Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tufft för Börjeskog i EM – fick inte till det i kvalet på medeldistans

Debutanten Eric Börjeskog skulle bara köra sprinten i EM, men sjukdom i truppen gjorde att SNO-löparen fick chansen i medeldistankvalet.
Det gick inget vidare och slutade med en 32:a plats i kvalgrupp C.

Här finns dina lokala sportnyheter på sociala medier:

Gilla LT-sporten på Facebook

Följ LT-sporten på Twitter

Idag avgjordes EM-kvalet i medeldistans söder om Lugano i Schweiz. Börjeskog fick ersätta förkylde Johan Högstrand, men fick inte alls till det i en kraftigt kuperad terräng. SNO-löparen slutade på 32:a plats i en av tre kvalgrupper och springer därmed inte finalen.

Börjeskog var långt ifrån ensam att ha det tufft av dom svenska herrarna. Bara en av sex, Johan Runesson, gick vidare från sitt kvalheat.

Så blir du Plus-kund hos Mittmedia och LT

För att bli Plus-kund klickar du här och väljer sedan vilket Plus-paket du vill ha. Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar ett konto.

Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona. Därefter kostar det 99 kronor i månaden. Du får tillgång till innehållet på samtliga av Mittmedias sajter. Och du kan när som helst säga upp ditt Plus-abonnemang.