Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tröttsamt tyckandepå insändarsidan

Jag gillade LT tidigare, när vi kom hit till stan, speciellt insändarsidan som var till för oss invånare där vi kunde uttrycka vår mening.

Tyvärr är tendensen allt starkare – att den ynka sidan blir ett forum för politikernas tyckanden och tänkanden. Som om de inte tar plats ändå!

Även på ledarsidan och på diverse platser inne i tidningen finns utrymme till deras förfogande.

Samma flagg. Dessutom finns nu SP under samma flagg, och båda tidningarna innehåller samma saker, förutom att nyheterna i SP naturligtvis inte är nya.

Vet inte hur många prenumeranter LT har, men nog borde antalet räcka till för att ge plats åt deras tankar på åtminstone en enda sida i tidningen!

Dessutom – två sidor med börsnoteringar!? Dessa siffror förändras hela tiden och är inte relevanta när tidningen delas ut.

Låt oss invånare i stället få detta uppslag till våra insändare – då får kommunen en uppfattning om hur tongångarna går bland medborgarna.

Trött på politikerprat

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel