Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trio redan klar för nästa säsong i Kings

En trio är redan klar för nästa år: Toni Bizaca, Nick Spires och Adam Ramstedt. "En grymt bra grund att stå på", säger klubbdirektör Robert Andersson.

Precis som tidigare säsonger finns det en risk att flera spelare från Kings guldlag försvinner. Toni Bizaca, 33, är inte en av dem.

– Den bästa forwarden i ligan. Den mest talangfulle store spelaren i Nick Spires. Adam (Ramstedt) som redan den här säsongen har gjort en resa och börjar etablera sig. En grymt bra grund att stå på, säger SBBK:s klubbdirektör Robert Andersson.

Andersson säger att klubben vill behålla så många spelare som möjligt – men flaggar framförallt för att Dino Pita, Chris Czerapowicz och Skyler Bowlin kan bli svåra att förlänga med.

– Dino är inte klar med sitt utlandsäventyr. Chris har också ambitionen att vara proffs ute i Europa. Skylers säsong gör säkert honom väldigt attraktiv för andra klubbar och andra länder. Det kan jag tänka mig. Den trion kommer att vara mest attraktiv för andra, säger han.

Själv säger sig guldhjälten Bowlin, som via 23,8 poäng i finalserien utsågs till MVP, vara öppen för att stanna.

– Självklart. Det här är en otrolig klubb. Och relationerna jag knutit med coacher och lagkamrater, en del av dem kommer jag att vara bästa vänner med för alltid. Det är en sak som gör laget speciellt, säger Bowlin.