Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tredje perioden avgörande när Telge föll mot Älvsjö

Telge var med bra hemma mot Älvsjö i division 1 mellersta Svealand i innebandy, men föll trots det med 3–4 (1-1, 1-1, 1-2). Avgörandet kom i tredje perioden, där Älvsjö var hetare.

– En jämn match där båda lagen spelade med fart och energi. De två första perioderna var helt jämna. I början av tredje kändes vi starkare och kontrollerade händelserna på ett bra sätt där Älvsjö inte skapade mer än ett par bra lägen i höga slottet. Annars var det stängt fram tills vi fick ett powerplay där vi skapade ett omställningsläge och kom fyra mot tre, en mindre lyckad aktion över mittplan renderade dock i en kontring på vår kontring. Tämligen omgående åkte vi tyvärr på en riktig men onödig utvisning som Älvsjö utnyttjade på bästa sätt. Vi plockade målvakten på slutet men lyckades inte kvittera trots några riktigt bra chanser. Sammantaget en bra match mellan två lag med liknande spelsätt och kvalité, kommenterade Telges tränare Nicklas Jonsson.

I och med detta har Telge fyra förluster i rad.

Hemmalagets mål gjordes av Mattias Nordenadler, Linus Jonsson och Filip Rönnkvist.

I tabellen innebär det här att Älvsjö nu ligger på sjätte plats. Telge är på tionde plats.

Telge tar sig an Farsta i nästa match hemma lördag 9 februari 13.00.