Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre filer avstängda på E4

Trafiken på E4 mellan Södertälje och Stockholm är mycket begränsad på onsdagsmorgonen enligt Trafikverket.(Uppdaterad 09.37)

Det var på E4 i höjd med med Slagstapåfarten, vid Fittja, som en lastbil ställde sig på tvären efter en olycka vid 03 på morgonen. Saneringsarbete pågick fram till nio-tiden.

– Där har vi haft en större olycka med flera fordon, bland annat en lastbil som kräver en hel del saneringsarbete. Det är mitt i rusningstrafiken och extremt mycket trafik där, säger Johan Tjerneng, presstalesperson på Trafikverket till TT.

I riktning mot Södertälje var två körfält avstängda länge och i riktning mot Stockholm ett körfält.

Långa köer med långsam trafik är att vänta ett tag till enligt Trafikverket. Vid niotiden gick det tidvis så långsamt som 19 kilometer/timmen.

Uppdaterad 07.46

I höjd med Salems kyrka står en bil still i höger körfält i riktning mot Södertälje. Ett körfält påverkas sedan 06.14 på onsdagsmorgonen.