Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Transferbomben – VSK värvar seriekonkurrentens lagkapten: "Känner stor glädje"

På sin hemsida släpper Grönvitt den senaste värvningen. Den här gången är det allsvenskt meriterade Stefan Batan som skriver på för klubben. Batan lämnade nyligen Norrettankonkurrenten Assyriska där han var lagkapten.

Under förra veckan släpptes nyheten om att försvararen Stefan Batan släpptes från seriekonkurrenten Assyriska FF, nu skriver han på för VSK Fotboll. Batan kontrakteras för 1,5 år framåt.

Såhär säger Batan till klubbens hemsida när han presenterades:

– Jag känner en stor glädje och stolthet att få representera en så fin klubb som VSK.

En av anledningarna till att Batan valde VSK är supportrarna.

– Jag kan inte extremt mycket om VSK, mer än att Lindelöf spelade här. Men det jag vet är att Västerås är en idrottsstad som skriker efter fotbollen, det märkte jag när jag mötte VSK med Assyriska. Det är väldigt hängivna supportrar som vill mycket med fotbollen, det finns en fotbollskultur som håller på att växa tillbaka, säger Batan till klubbens hemsida.

Stefan Batan har sedan tidigare kontakt med laganknutna Claes Hellgren och Hans "Hansken" Johansson sedan tiden i Hammarby.

– Claes ringde och kollade av lite och frågade om jag skulle vara sugen, det är klart att jag vill vara med på den här resan. VSK har alla möjligheter och kan jag tillföra så vill jag göra det, säger Batan till klubben.

Fakta:

Stefan Batan

Ålder: 33

Position: Försvarare

Kommer senast från: Assyriska FF

Övriga klubbar: Djurgårdens IF, Hammarby IF

Övriga meriter: Två U21-landskamper