Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tränade med AFF – klar för konkurrent

Mittfältaren Paul Torres tränade med Assyriska förra veckan. Men det blev ingen övergång och nu har han skrivit på för seriekonkurrenten Sirius i stället.

LT berättade förra veckan om mittfältaren Paul Torres som provtränade med Assyriska. Då skulle hans fot testas och en diskussion föras. Men nu är han klar för Sirius i stället.

– För mig är Sirius den bäst organiserade och professionella klubben i superettan. Så om jag vill gå upp i allsvenskan med en klubb så är det här rätt ställe för mig, säger mittfältaren till UNT.se.

Tidningen skriver att Torres inte tränar för fullt på grund av den stukade fot som skulle testas i Assyriska, men Torres berättar att formen är god.

– När jag var hemma i USA tränade jag i en och en halv månad med ett lag, och sedan jag kom till Sverige har jag som sagt kört med Assyriska, fortsätter Torres till UNT.

I Sirius ska Torres ersätta rutinerade Andreas Eriksson, som är knäskadad och missar hela säsongen.

Assyriska å sin sida får fortsätta söka efter förstärkning till det centrala mittfältet där det behövs en ersättare till skadade Soo Yong Yoon.