Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tom Tits – mest barnvänliga museet i Stockholm av alla

När Stockholmarna själva får bestämma är Tom Tits det mest barnvänliga museet, har bra utställningar och är överlag ett favoritmuseum.

Annons

Varje år genomförs en undersökning där stockholmarna får tycka till om de museer som finns i regionen och utse Stockholms favoritmuseum. I tre av kategorierna tog Tom Tits Experiment hem två brons- och en guldmedalj.

Nära 1 800 Stockholmare har besvarat enkäten och bland annat fått uttala sig om hur ofta de besöker vart och ett av de 38 undersökta museerna, hur väl de känner till museet, vad de tycker om deras utställningar och restaurang.

Tom Tits Experiment kammade i år hem en förstaplats i kategorin ”Mest barnvänliga museum i Stockholms län”. Tredjeplats i kategorin ”Bästa utställning” och ytterligare en tredjeplats i kategorin "Stockholmarnas favoritmuseum".

- Vi ser fram emot de här utmärkelserna varje år och ser det som ett bevis på att vårt arbete att väcka barns kreativitet och experimentlust uppskattas. Det är fantastiskt roligt att vi faktiskt tog hem tre så fina priser, säger Marie Karlsén, marknadschef på Tom Tits Experiment i ett pressmeddelande.

Läs mer:

Steg bakom ryggen i mörkret – från skräck till tacksamhet

För våra Plus-kunder:

Nazistisk antydning på Telges sopbil? Därför står det heil på kommunens fordon