Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tipsa om en bra hyrfilm!

Denna vecka är det allmänheten i Södertälje som tipsar om hyrfilmer: här visas en sammanställd filmtopp baserad på utvalda videobutikers mest uthyrda filmer. Har du en bra film att tipsa om? Skriv en kommentar.

Action: The Taking of Pelham 1 2 3

John Travolta spelar ledaren i ett kriminellt gäng som kapar ett tunnelbanetåg i New York och Denzel Washington spelar en tågledare som tvingas förhandla med honom. Action-kungen Tony Scott har regisserat filmen.

Thriller: Luftslottet som sprängdes

Den enda svenska filmen på listan är den avslutande delen i filmatiseringen av Stieg Larssons Millenium-trilogi. Noomi Rapace och Michael Nyqvist repriserar sina roller som Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist även här i upplösningen.

Drama: Soraya M

Filmen utspelar sig 1986 i Iran och handlar om kvinnan Zahra som berättar för en främmande man om hur hennes syskonbarn, Soraya M, mötte ett brutalt öde i ett arrangerat äktenskap. Filmen är baserad på en sann historia.

Komedi: Trubbel i paradiset

Det är stjärnspäckat när fyra par åker på solsemester till en ö och där tvingas gå i parterapi. Galna upptåg och relationsproblem är några av ingredienserna i filmen. Manuset är bland andra skrivet av Vince Vaughn, som även är med och spelar.

Har du ett bra filmtips? Skriv en kommentar.