Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tipsa om din hjälterulle!

Nästa vecka har Iron Man 2 premiär och för att ladda upp inför Tony Stark, War machine, Black widow och Whiplash tipsar Filip Ristic, studerande, om de bästa superhjältefilmerna.

Det bästa med Iron Man 2 tror Filip kommer att vara alla nya karaktärer och alla fajter. Han rekommenderar den första filmen starkt och gillar hur Robert Downey Jr porträtterar huvudrollen.

– Han är rolig, det är kul att Tony Stark är lite borta, fast han egentligen är smart och kan bygga alla coola grejer.

Filips favoritsuperhjälte är Wolverine från X-Men som har spelats av Hugh Jackman i sammanlagt fyra filmer sedan år 2000. Hans superkraft är att kunna hela sig själv och han har även tre långa klor som sticker ut från knogarna.

– Wolverine-filmen är den bästa filmen med honom. Det är lite töntigt när han har klor av horn i början men sedan blir det the real deal när han får sina metallklor.

Filip tycker även om Power Rangers som till skillnad från Iron Man och Wolverine inte är serietidningskaraktärer, utan är baserad på en japansk tv-serie.

– Det är fem tonåringar som har på sig motorcykelhjälmar och spandexoveraller. De slåss mot monster och spelar på sina vapen som instrument. De är väldigt coola.