Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till alla änglar på sjukhuset

Vilken vård och bemötande jag och min sambo fick under min tid på intensivvårdsavdelningen, helt fantastiskt.
Ni är alla vita änglar.

Ja, men sa Andrea, vi gör bara vårt jobb, men ett jobb kan göras på många sätt. Den värme ni alla utstrålar och det bemötande ni ger varandra, från Erik till minsta elev på praktik är beundransvärt.

Och vilken tillgång med alla nationaliteter, vilken fördel att kunna ge ett vänligt tröstande ord på alla dessa språk. Bashir, förlåt om jag inte stavar ditt namn rätt, så stolt du var då jag upptäckte att du hade bläck på pekfingret och varit och röstat i ditt lands val på söndagen.

Jag var ända där nere, men blev inte insläppt och ni tog mej tillbaka igen

genom hårt arbete.

Det kommer alltid att vara en dag att minnas, även om jag nu själv inte har en aning om vad som hände och hur det gick till.

Så Sara, Marie, Nina, Riina, Andrea, Lena, Pernilla och alla ni andra som jag inte kommer ihåg namnen på, bär änglarna med stolthet. Och ni Södertäljebor, håll utkik, ni kanske upptäcker några av dessa änglar på stadens gator.

Tua Holmberg

Roland Hultberg

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel