Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Telgerinken byter namn – SSK skriver nytt avtal med storsponsor: "Stabiliserar vår ekonomi"

Telgerinken byter namn och blir nu BST-rinken.
Det står klart efter att SSK skrivit ett nytt avtal med företaget Berges schakt och transport.
– Det stabiliserar vår ekonomi, säger Mats Pernhem, klubbdirektör i ett pressmeddelande.

Annons

BST blir en av SSK:s storsponsorer. Det bekräftar klubben i dag i ett pressmeddelande, i samband med att företaget köpt namnet till Telgerinken – som nu kommer heta BST-rinken.

– Med det totala engagemang BST nu har i vår förening tituleras de tillsammans med Scania och CCM som våra huvudpartners, säger Mats Pernhem i ett pressmeddelande.

Avtalet är mångårigt, men det avslöjas inte hur långt det är. Det kommer att ske en namngivningsceremoni innan matchen mot Modo på onsdag.

– Det är en mycket välkommen satsning på SSK som stärker oss idag och i framtiden. Vi genomgår just nu ett omtag och en nysatsning på ungdomssidan, vår framtidsverksamhet, där vi bland mycket annat försöker förbättra våra träningsfaciliteter och då är det givetvis väldigt bra att vi nu får den här stöttningen via ett flerårigt avtal som stabiliserar vår ekonomi över tid, säger Pernhem.

BST förklarar i pressmeddelandet att just satsningen på framtiden och ungdomarna är anledningen till att de vill gå in och sponsra SSK.

– Vi tror på den väg SSK nu arbetar med gällande breddverksamheten, och vår förhoppning är att alla barn i verksamheten ska få känna sig sedda och bekräftade utifrån sin egen personlighet och utveckling, säger ekonomichefen Jonathan Berge.

Annons