Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Telge vann efter avgörande i förlängningen mot Nykvarn Ungdom

Telges väg till seger mot Nykvarn Ungdom hemma i division 1 mellersta Svealand i innebandy blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 5–4 (1-1, 0-1, 3-2, 1-0) och ta bonuspoängen.

Nykvarn Ungdoms tränare Sebastian Wahlgren tyckte så här om matchen:

– En typisk derbymatch och vi kommer tyvärr inte upp i rätt nivå, vi ger Telge för många chanser och vi borde vunnit under ordinarie tid. Vi vet att vi är bra sex mot fem och det visar vi idag igen. Vi ger Telge förlängningen och de vinner rättvist.

Efter tre segrar i rad för Nykvarn Ungdom tog det stopp. Telge tog därmed fjärde segern i rad.

Giovanni Palumbo gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Tommy Cannerbo, Kim Callin och Robin Berglund, målen för Nykvarn Ungdom gjordes av Oscar Janthe 2, Oscar Fondelius och Kevin Rigogiannis.

Med en omgång kvar är Telge på åttonde plats i tabellen, medan Nykvarn Ungdom fortfarande leder serien, ett poäng före Värmdö.

Telge möter Värmdö i nästa match borta söndag 17 mars 13.00. Nykvarn Ungdom möter samma dag Tyresö/Trollbäcken hemma.