Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Telge United tog hem mötet med P 18 IK på Visborgsvallen

Telge United tog till slut hem segern mot P 18 IK i matchen borta på Visborgsvallen på lördagen. Matchen i division 1 södra Svealand dam i fotboll slutade 1–2 (0–1).

– Det var en svår match på grund av planen, värmen och motståndarens sätt att spela. Den dåliga planen gynnade inte vårt passningsspel utan passade motståndarna bättre med sitt fysiska spel. Vi skapade många chansar i första halvlek och kunde ha gjort minst tre eller fyra mål men gjorde inte det. I andra halvlek tryckte P18 på oss ordentligt och fick utdelning, 1-1, efter misstag från oss. Efter målet blev P18 ännu starkare men vi visade bra inställning och kämpavilja och gjorde 2-1 målet i slutet. Vi var jättenöjda med resultatet men inte spelet. Nu har vi tre veckors välförtjänt uppehåll som ett obesegrat lag, kommenterade Telge Uniteds tränare Charles Sampson efter matchen.

Det betyder att Telge United ännu inte förlorat den här säsongen, det här var 13:e matchen i följd med poäng.

Målgörare för Telge United var Malin Nyberg 2. P 18 IK:s enda mål var ett självmål.

Det här betyder att P 18 IK är kvar på tolfte och sista plats, och Telge United stannar på andra plats, i tabellen.

I nästa omgång har Telge United Täby FK borta på Tibblevallen, tisdag 6 augusti 20.15.