Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Telge United och ÖSK Söder delade på poängen efter 1–1

Annons

Det blev delad pott när Telge United tog emot ÖSK Söder i division 1 södra Svealand i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1–1 (0–0).

– Vi kom inte in i matchen i tid och spelet fick vi inte igång som det bör vara. Örebro tog vara på många andrabollar och fick igång spelet bättre vilket gjorde att de kunde göra mål. Efter deras mål gjorde vi några byten och ändrade matchbilden och satte press på dem. Vi skapade många chanser bland annat ett skott i ribban men till slut kom vi runt på kanten och kunde göra mål genom nick från inspel. Vi tryckte till och fick en jättechans att vinna matchen men vi brände den. Örebro spelade bra fotboll och var mer aggressiva i försvaret. Rättvis kan man säga men vi kunde ha vunnit matchen, kommenterade Telge Uniteds tränare Charles Sampson efter matchen.

Det var Telge Uniteds sjunde match, och laget är fortfarande obesegrat den här säsongen.

Målgörare för Telge United var Tabhita Nyberg, medan målet för ÖSK Söder gjordes av Sara Sandberg.

ÖSK Söders nya tabellposition är tionde plats, medan Telge United är på andra plats.

Telge United tar sig an Södersnäckorna i nästa match borta lördag 1 juni 14.00.