Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Telge United fick se den obesegrade sviten ta slut efter 0–2 mot Täby FK

Täby FK tog emot Telge United hemma på Tibblevallen på tisdagen, och efter 13 matcher som obesegrat blev det till slut förlust för Telge United i division 1 södra Svealand dam i fotboll. Matchen slutade 2–0 (1–0).

– Vi låg inte riktigt på vår spelnivå, och Täby såg till att vi betalade för det. De var aggressivare, pressade högt, vann tillbaka bollar snabbt och vann flera andrabollar. I andra halvleken tog vi över spelet och skapade många chanser till kvittering, men vi kunde inte sätta in bollarna i mål. Sen fick de en bra kontring till andra målet, då fanns det ingen tid att kunna jobba oss tillbaka in i matchen längre. Dessutom fick vår anfallare en misstänkt hjärnskakning, och då bad vi domaren att blåsa av matchen när vi ringde efter ambulansen. Täby var effektivare och spelade mer bestämt än vi gör, därför vann de också. En rättvis vinst för Täby tycker jag, kommenterade Telge Uniteds tränare Charles Sampson efter matchen.

Amanda Lundin och Emma Innala gjorde ett mål var för Täby FK i hemmasegern.

För Täby FK gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Telge United är på andra plats.

I nästa omgång har Telge United Triangeln hemma på Södertälje Fotbollsarena, lördag 10 augusti 16.00.