Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Telge United blir av med sin stjärna

Telge Uniteds stjärna Patricia Üre har bestämt sig. Nu är hon klar för Hammarby.

Annons

Patricia Üre, 19, har under vintern tränat med både Telge och Hammarby. Hon har dessutom varit med i U19-landslagets läger i Spanien. Förra säsongen gjorde Patricia 30 mål på 18 matcher i division 2 för Telge som tog steget upp till division 1. 

Landslagsledningen hade önskemål om att Patricia Üre skulle flytta till en högre nivå för att utvecklas. Hon fick ett förslag från Hammarby som är ett topplag i elitettan, men Patricia var länge tveksam.

– Det har gått bra i Bajen och jag har fått ett kontraktserbjudande. Men jag stänger inga dörrar till Telge än. Jag måste känna att jag trivs och att allt stämmer i Hammarby, sade Patricia Üre till LT för en månad sedan.

Men nu har hon bestämt sig.

– Jag ser verkligen fram emot att spela för Hammarby och jag ska verkligen göra allt för att kriga till mig en plats i startelvan för att laget ska lyckas. Hammarbys vilja att ta sig tillbaka till allsvenskan är otroligt inspirerande och det känns att de genomför satsningen med stort engagemang och hjärta. I Hammarby kommer jag att kunna utvecklas som spelare, säger Patricia Üre i ett pressmeddelande från Hammarby.

– Det känns mycket bra att vi lyckats knyta Patricia till oss. Patricia är en jättespännande spelare som har många fina år framför sig, säger Hammarbys huvudtränare Olof Unogård i pressmeddelandet.