Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Telge bostäder är värda beröm

På samma sätt som man någon gång kritiserar Telge bostäder, får man berömma deras positiva insatser.

Det är en stor glädje för oss i Hyresgästföreningen Bårstabergen att Telge bostäder förverkligade ett av våra stora önskemål: de skadade husfasaderna på Orrstigen 2 och 4 har nyligen målats om, samtidigt som alla balkonger rensades. Snyggt blev det. Tack till bolagets ledning, tekniker med flera och till Telge bostäders styrelseordförande Ingela Nylund Watz och stadsbyggnadsnämndens ordförande Håkan Buller som besökte vårt område och konstaterade våra behov.

Ungdomarnas sommarjobb är viktigt för oss hyresgäster och för ungdomarna som får känna vad arbetet betyder. Tack till de duktiga ungdomar som under flera veckor i somras höll våra gårdar och gator fina (hoppas att ni har haft en positiv erfarenhet i vårt område).

Telge bostäder fortsätter lyckligtvis i samma veva: gräsmattan klipps kontinuerligt och det gröna glädjer oss efter sommarens torka. En Telge bostäder-anställd går runt området varje morgon och plockar upp rester, papper och allt som inte skulle kastas på marken utan i papperskorgen.

Vi från Hyresgästföreningen Bårstabergen med trivselvärdar engagerar oss för att alla – vuxna och barn – sköter naturen och miljön. Även för att ha det lugnt för att inte störa sina grannar, särskilt de äldre och sjuka som behöver en lugn miljö.

Var av oss hyresgäster, inklusive barnen, får ta ansvar och arbeta för att vårt vackra område fortsätter att vara rent, lugnt och attraktivt.

Cecilia Valdés

ordförande, Hyresgästföreningen Bårstabergen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare