Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

#Täljenatt: Vad händer på stan i helgen?

Nu är det du som får stå för skönsången i #täljenatten. På Limerick är det i helgen premiär för karaoke.

Helgen närmar sig och Gabriel Kareen, ny ägare på Limerick sedan några månader, smygstartar med en premiär på torsdag. Mellan klockan 21-01 håller de sin första karaokekväll där den som vill kan riva av en härlig schalgerdänga, skönt reggiegung eller annat musikval på scenen.

– Det var flera som frågade så varför inte prova. Det ska bli kul, säger Gabriel Kareen.

Limerick satsar stort på livemusik sen nyöppnandet av den totalrenoverade puben i slutet av november. På fredag och lördag finns det numera dansgolv och liveband till klockan 02 på natten.

På Ceasars vi Marenplan blir det retroklubb med Roffe Star både fredag och lördag. På fredag lockar han med musiken du glömt att du älskar, en nostalgitrip från 70-90-tal. På lördagen spelar Jan Andersson en blandning mellan nytt och gammalt.

Även En trappa upp blir det livemusik när frontfiguren för Trio med bumba hälsar på både fredag och lördag.

På Telgias salongar är det elektro som gäller. På lördag är Electrolized tillbaka med flera lokala dj som CeeJay!OMFG och Frodd.