Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

#Täljenatt: Vad händer i helgen?

Rock mer rock eller rosa kostym? Helgen i Södertälje bjuder på en hel del alternativ för den festsugne. Tyvärr även en inställd spelning.(Uppdaterad 14.35)

Torsdagskvällens spelning på Lilla Styrbjörn har tyvärr blivit inställd på grund av sjukdom. Arrangörerna meddelar via sin facebooksida att de tyvärr heller inte har hunnit få tag på en ersättare.

På lördag 21.30  släpper Grabbarna grus loss och spelar live på Katta Rilles rockpub. 

De som inte får nog av rock kan också bege sig till Croc's inn, där spelar Scruff både på fredag och lördag. Rock n' roll på riktigt utlovas.

Om man istället är sugen på att klä ut sig kan passa på lördag. Då är det "pink party" på Telgias salonger. Kvällen arrangeras av Braceiller Productions och deras Acoustic Lounge.

För de kärlekskranka har Flamingo club Alla hjärtans-helg hela helgen, fredag till söndag.

Caesars kör musik från 70, 80 och 90-talet mellan 20 och 02 på fredagen, Roffe star står bakom spakarna. Under lördagskvällen kommer istället DJ YES. Det blir en riktig partykväll enligt arrangörerna.

På En trappa upp spelar Lundbergs duo under fredag och lördag för första gången i Södertälje.