Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

#Täljenatt: Vad händer i helgen?

Valborgsmässohelg och en ganska färsk lön i plånboken kan borga för en livlig utehelg. Vi har dammsugit krogarna och här är ett axplock av vad som händer.

På valborgsmässoafton är det premiär för Club Maren som öppnar i nyrenoverade lokaler på Slussgatan 3-5 (O Learys bakficka). Kim Bauer är DJ på premiärkvällen.

På nattklubbsfronten bjuder Telgias in till något de kallar Original Valborgsmässoafton. Flamingo kör nattklubb med Fransisco ”Flonko” Delgado och Thom Brander som DJ:s. De utlovar dansvänlig musik som trap, reggaeton och hiphop.

För den som är sugen på annat kan Kattas och Rilles rock pub locka med karaoke på fredagen och sedvanlig trubadur under tidig söndagskväll.

Croc’s Inn har coverbandet Alive på scenen fredag, lördag och söndat. 

Om du är sugen på musik från stan så är Old McLovis stället för dig under fredagkvällen, då är det premiär för rocktävlingen Battle of the bands,