Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

#Täljenatt: Vad händer i helgen?

Löningshelgen smygstartar för en del i helgen. Passande då med säsongspremiär för uteservering för den som vågar trotsa #Täljenattens kyla.

I veckan premiäröppnade Flamingo sin uteservering för den som trotsar kylan och kan tänka sig en drink. Har du tur finns en rosa filt till övers att svepa kring sig.

I helgen blir det rockös i Södertälje. På Croc`s Inn står The raceway, som firar 30 år i rocksvängen, på scenen både lördag och söndag. Old Mc Lovi´s bjuder på lördag på Southern Pack för att rocka in våren.

Andra tongångar blir det på Telgias salonger. Där kör man på klassikern ”The Switch" när dansgolven byter musikstil med varandra för en kväll. På stora dansgolvet kan du svänga loss till party- och schlagerdängor med DJ Reykjavik bakom spakarna. I lilla baren sköter Pontus Dahlberg housegrottan.

På Plaza kitchen och bar höjer man tempot efter att helgen inletts med fredagens afterwork. Då blir det som vanligt toner från lokala dj:s, både på fredag och lördag.

Katta och Rille håller låda hela helgen för dig som orkar. Karaoke på fredag från 21.00, sen gästar livebandet Trackbite på lördagkvällen och för den som vill varva ner på söndagen blir det trubaduröl klockan 16.